Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκάρι και Τζόρβας κράτησαν το μηδέν (vid)

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκάρι και Τζόρβας κράτησαν το μηδέν (vid)osinteliΣάβ, 12/12/2020 - 11:00

Φαίνεται υπερβολή σε ένα ματς που τελείωσε 4-0 να είναι στους κορυφαίους και ο τερματοφύλακας. Αυτό όμως ισχύει για τον Τζόρβα στο 4-0 της σεζόν 2009-10. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Ένα ματς που έχει τελειώσει με σκορ 4-0 η ιστορία το χαρακτηρίζει εύκολο. Δεν είναι όμως πάντα έτσι. Τουλάχιστον στο ματς του Παναθηναϊκού με τα Γιάννινα

τη σεζόν 2009-10 αυτό δεν ισχύει. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 και γι’ αυτό υπαίτιοι είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας και το δοκάρι.

Ο ΠΑΣ ήταν ανταγωνιστικός και μάλιστα είχε σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 10ο λεπτό με τον Σαϊτιώτη να κάνει σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζάννης να βλέπει τον Τζόρβα να αποσοβεί το γκολ με ενστικτώδη απόκρουση με το πόδι σε μια αναμφίβολα εντυπωσιακή φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε ένα πέναλτι του Ανδράλα στο 48’ και η αποβολή του για να ανοίξει ο δρόμος για την ευρεία νίκη του Τριφυλλιού. Το μηδέν όμως πίσω έμεινε και πάλι χάρη σε μερικές έξοχες επεμβάσεις του Τζόρβα. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Φαίνεται υπερβολή σε ένα ματς που τελείωσε 4-0 να είναι στους κορυφαίους και ο τερματοφύλακας. Αυτό όμως ισχύει για τον Τζόρβα στο 4-0 της σεζόν 2009-10. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Article publish on Σάβ, 12/12/2020 - 11:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα