Παναθηναϊκός: Παλεύει αλλά πρέπει να μάθει να κερδίζει

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Από τη μία την ελληνική ομάδα του πρώτου ημιχρόνου που κατάφερε να κρατήσει σε καταστολή τα όπλα των φιλοξενούμενων, εκτός του Κλάιμπερν κι αυτό πήγαινε καλά. Και την εικόνα του τρίτου δεκαλέπτου που μαζί με τον Κλάιμπερν ξεκίνησαν να… λάμπουν κι άλλοι από τους παίκτες του Αταμάν, οπότε το πράγμα δυσκόλεψε για τα καλά.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πλέον να είναι και πιο μαχητικός και πιο ευέλικτος επιθετικά με περισσότερες επιλογές, ακόμα όμως,

είναι εθισμένος στις ήττες και στα μακρά νεκρά διαστήματα που εντέλει του στοιχίζουν σε ουσία. Σε ένα βράδυ που ο Μπέικον δεν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ, ο Μάριους Γκριγκόνις απόδειξε πως δεν είναι πρώην μπασκετμπολίστας, αλλά νυν και μάλιστα τόσο καλός όσο τον ξέραμε.

Έκανε ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και στο τέλος του αγώνα, ξεσπάθωσε ρίχνοντας έμμεσες ευθύνες στον Ράντονιτς για τις ως τώρα μέτριες εμφανίσεις του. Ο Παναθηναϊκός όμως, δεν μπορεί να αλλάξει όλη τη φετινή του πορεία απλά και μόνο επειδή… ξύπνησε ο Γκριγκόνις. Ο Τόμας ακόμα δεν είναι στο αγωνιστικό επίπεδο που μπορεί, ο Γκουντάιτις είναι σημαντικό πρόβλημα γιατί η ομάδα πλέον είναι με μόνο έναν ψηλό, ο Αγραβάνης είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει που θα ήταν μια σημαντική λύση για τον Σερέλη.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε ένα πολύ περίεργο στάδιο. Βαθμολογικό κίνητρο στην Ευρώπη πλέον δεν έχει, προπονητικά δεν έχει λύσει το θέμα του, αφού επισήμως ο Σερέλη είναι μέχρι να βρεθεί ο επόμενος και γενικότερα υπάρχει μια αστάθεια που μόνο ως μεταβατική περίοδος μπορεί να εκληφθεί για τους “πράσινους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα