Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το φάουλ-γκολ του Ντομίνγκεζ στη Λεωφόρο (vid)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το φάουλ-γκολ του Ντομίνγκεζ στη Λεωφόρο (vid)ageorgiΣάβ, 02/13/2021 - 22:30

Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη σε ένα αυτογκόλ του Μαζουακού κι ένα γκολ του Μλάντεν Πέτριτς από λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Το 2-0 έδινε αβαντάζ στους πράσινους στην περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ παράλληλα ήθελαν να μειώσουν τη διαφορά από τους "ερυθρόλευκους".

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το γκολ που ουσιαστικά θα τους έδινε την ισοβαθμία, θα ήταν σαν γκολ βαθμός. Με το ντέρμπι να φτάνει στο τέλος του, έχουν κερδίσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή. Πάνω από τη μπάλα είναι ο Μανιάτης και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Ο Μανιάτης ακουμπά τη μπάλα κάνοντας μια μικρή πάσα στον Αργεντινό άσο κι εκείνος με ένα φαλτσαριστό σουτ στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία σε μέσο ύψος, όπου ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να έχει απάντηση. Στην οικονομία του πρωταθλήματος δε χρειάστηκε αυτό το γκολ, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι ήταν υπέροχο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το φάουλ-γκολ του Ντομίνγκεζ στη Λεωφόρο Submitted by ageorgi on Σάβ, 02/13/2021 - 16:42 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAO_OSFP_14_15_TO_FOUL_GOAL_TOY… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Μόνο παίκτης με την τεχνική του Τσόρι Ντομίνγκεζ θα μπορούσε να βάλει το γκολ που έβαλε στο ντέρμπι της Λεωφόρου τη σεζόν 2014-15. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Μόνο παίκτης με την τεχνική του Τσόρι Ντομίνγκεζ θα μπορούσε να βάλει το γκολ που έβαλε στο ντέρμπι της Λεωφόρου τη σεζόν 2014-15. Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 22:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα