Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Γεωργάτος, Καραπιάλης τέλειωσαν τα πέτρινα χρόνια (vid)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Γεωργάτος, Καραπιάλης τέλειωσαν τα πέτρινα χρόνια (vid)ageorgiΠέμ, 02/11/2021 - 14:32

Στις 6 Απριλίου του 1997, ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό όντας πίσω από τους ερυθρόλευκους με 11 βαθμούς. Ουσιαστικά ο τίτλος παιζόταν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Σε αυτό το ματς λοιπόν οι Πειραιώτες έκαναν το αποφασιστικό βήμα.

Προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με ένα αριστουργηματικό χτύπημα φάουλ του Γρηγόρη Γεωργάτου για το 0-1. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Καραπιάλης έκανε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή το 0-2 και οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι, καθώς ο τίτλος είχε αρχίσει και διαφαινόταν.

Ήταν το παιχνίδι το οποίο ο Ολυμπιακός ήξερε πως αν το πάρει δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα, το οποίο θα ήταν το πρώτο μετά από δέκα χρόνια ανομβρίας. Οι ερυθρόλευκοι με ψυχολογία στα ύψη κράτησαν τη διαφορά από την ΑΕΚ και κατάφεραν να επιστρέψουν στους τίτλους.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Γεωργάτος, Καραπιάλης τέλειωσαν τα πέτρινα χρόνια Submitted by ageorgi on Πέμ, 02/11/2021 - 13:51 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAO_OSFP_96_97_GEORGATOS_KARAPI… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στις 6 Απριλίου του 1997 ο Ολυμπιακός νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό σε ένα κομβικό για την έκβαση του τίτλου ματς που ουσιαστικά έβαλε τέλος στα "πέτρινα"¨χρόνια των ερυθρόλευκων. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στις 6 Απριλίου του 1997 ο Ολυμπιακός νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό σε ένα κομβικό για την έκβαση του τίτλου ματς που ουσιαστικά έβαλε τέλος στα "πέτρινα"¨χρόνια των ερυθρόλευκων.

Article publish on Πέμ, 02/11/2021 - 14:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα