Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Επιστροφή στη Λεωφόρο με δύο δοκάρια (vid)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Επιστροφή στη Λεωφόρο με δύο δοκάρια (vid)ageorgiΠέμ, 02/11/2021 - 22:43

Ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της σεζόν 2000-01 αποφάσισε να επιστρέψει στην ιστορική του έδρα, το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ήταν το πρώτο ντέρμπι της νέας χιλιετίας με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβληθούν αλλά δεν τα κατάφεραν και το 0-0 χαρακτήρισε τις προσπάθειες

τους. Οι πράσινοι πάντως είχαν δύο δοκάρια για να ανοίξουν το σκορ αλλά η μπάλα δε μπήκε στα δίχτυα.

Θυμηθείτε το δοκάρι του Λυμπερόπουλου στο πρώτο ημίχρονο και το δοκάρι του Βόκολου στο δεύτερο ημίχρονο στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στη φυσική του έδρα μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Επιστροφή στη Λεωφόρο με δύο δοκάρια Submitted by ageorgi on Πέμ, 02/11/2021 - 15:36 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAO_OSFP_00_01_EPISTROFI_STI_LE… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της νέας χιλιετίας με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή στην ιστορική Λεωφόρο έμεινε στο στείρο 0-0. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της νέας χιλιετίας με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή στην ιστορική Λεωφόρο έμεινε στο στείρο 0-0.
Article publish on Πέμ, 02/11/2021 - 22:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα