Παναθηναϊκός: Ολική επαναφορά

Η νίκη αυτή τον διατηρεί σε τροχιά τίτλου και το πιο σημαντικό, του δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

Είναι επίσης θετικό για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές βρίσκουν πάλι τη φόρμα τους, ενώ η εξαιρετική παρουσία του Ντανιέλ Μαντσίνι, σε ένα ιδιαίτερο για αυτόν ματς, σκόρπισε αισιοδοξία στους οπαδούς των πρασίνων. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, με το καλημέρα, έδειξε ότι διαθέτει τσαγανό, αλλά και σπάνιο ταλέντο.

Δικαιολογημένα οι φίλοι της ομάδας ελπίζουν να συνεχίσει την παράδοση και να κάνει καριέρα ανάλογη με εκείνη που έκαναν στο παρελθόν

οι συμπατριώτες του, Βερόν, Ρότσα, Μπορέλι, Έκι Γκονζάλες και Λέτο, οι οποίοι τίμησαν με το παραπάνω, τη φανέλα με το τριφύλλι.

Από εκεί και ύστερα θα πρέπει να σταθούμε στην εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη, που για ένα ακόμη ματς έκανε κατάθεση ψυχής. Ο νεαρός επιθετικός μπορεί να μην σκόραρε χθες, αλλά έκανε σημαντική δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι, προσφέροντας ένα γκολ στο πιάτο στον Μαντσίνι, που πέτυχε το 1-1.

Παράλληλα έτρεξε σε όλο το γήπεδο, πίεσε και μάρκαρε σαν αμυντικός όταν χρειάστηκε. Ασφαλώς με την παρουσία του δικαίωσε και τον Σέρβο προπονητή, που τον εμπιστεύεται δίνοντας του φανέλα βασικού. Τελευταίο άφησα τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που χθες ήταν συγκλονιστικός από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ένας πραγματικός αρχηγός που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός σε όλες τις κρίσιμες αναμετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα