Παναθηναϊκός: Ο Βιτάλ το μοναδικό σουτ εντός περιοχής στο ντέρμπι! (vids)

Το μοναδικό σουτ μέσα από την περιοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε ο Ματέους Βιτάλ. Αυτό ήρθε στο 25ο λεπτό του αγώνα, στη μία από τις μόλις τέσσερις τελικές που δημιούργησαν συνολικά οι Πράσινοι στο ματς.

Ο νεαρός εξτρέμ είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Τριφυλλιού μέχρι τώρα στη σεζόν με ένα γκολ και μια ασίστ, αν και την Κυριακή (4/10) δεν έπιασε την απόδοση που θα ήθελε ο ίδιος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο

0-0 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η τελική του Βιτάλ:

Φυσικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έμεινε γενικά ευχαριστημένος από τα όσα είδε και αναφέρθηκε στα κανάλια Novasports στην κακή (επιθετικά) εικόνα που είχαν οι παίκτες του, τονίζοντας πως μπορούσαν και έπρεπε να παρουσιαστούν καλύτεροι.

Όπως και να έχει ο Βιτάλ ήταν ο μόνος που είχε απείλησε με τα πόδια μπροστά από τα καρέ του Βατσλίκ, αν και ο Χατζηγιοβάνης είχε τελική με κεφαλιά μέσα από την περιοχή στο 32′.

Δύο λεπτά νωρίτερα ο Πέρεθ είχε σουτάρει από μακριά, με τον Τσέχο γκολκίπερ των γηπεδούχων να κάνει λάθος εκτίμηση και την μπάλα να μην κάνει το χατίρι στον Ισπανό και να περνάει κόρνερ!

Η φάση του Πέρεθ:

Η τέταρτη και τελευταία προσπάθεια του Παναθηναϊκού έλαβε χώρα στο 73′ με το μακρινό σουτ του Αλεξανδρόπουλου. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι Πράσινοι δεν είχαν άλλη τελική!

Γι αυτό φυσικά, η επιθετική λειτουργία αναμένεται να είναι κάτι που θα δουλέψει στη διακοπή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς δεν θα ήθελε να ξαναδεί τέτοιον… δισταγμό, ειδικά σε ντέρμπι. Αν και όπως σημείωσε και ο Γιώργος Αργυρόγλου στο προσωπικό του blog, τα κέρδη για το Τριφύλλι ήταν περισσότερα από τις ζημιές στο ισόπαλο 0-0 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα