Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν δεν πήρε το παραμικρό ρίσκο

Δεν “χαλάει” τον Παναθηναϊκό ο πόντος που πήρε στο ντέρμπι από την ΑΕΚ και δικαιολογημένα. Ένας βαθμός είναι πάντοτε σημαντικός σε ένα μεγάλο ντέρμπι και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε.

Βεβαίως υπάρχει κάποια πίκρα γιατί τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για την συνέχεια των πλει οφ, αν είχε κατάφερε να νικήσει.

Αλλά με αυτές τις συνθήκες λέμε, πάλι καλά που πήρε θετικό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι ότι οι πράσινοι χθες βράδυ, παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κάποια

ελαφρυντικά για την μέτρια εμφάνιση.

Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό ότι δεν διαθέτει μεγάλο βάθος στο ρόστερ του και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ότι πιο εύκολο για τον Γιοβάνοβιτς να αντικαταστήσει σημαντικές μονάδες, όπως οι Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (σ.σ. έπαιξε μόνο μισή ώρα) και Βέλεθ, που απουσίαζαν ταυτόχρονα για διάφορους λόγους. 

Ωστόσο, μερίδιο ευθύνης έχει και ο ίδιος ο προπονητής, που καμιά φορά βλέπει τα πράγματα με διαφορετικό μάτι από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Σέρβος τεχνικός μάλλον φοβήθηκε το ματς, καθώς, δεν πήρε το παραμικρό ρίσκο. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τις επιλογές του.

Ήθελε βεβαίως τη νίκη, αλλά έδειξε ότι πρωταρχικός του στόχος είναι να μην χάσει αυτό το παιχνίδι.

Με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε την συγκεκριμένη αναμέτρηση και με αυτό την ολοκλήρωσε. Τώρα ο προπονητής του τριφυλλιού είναι υποχρεωμένος να πάρει τον ρίσκο που δεν πήρε χθες την ερχόμενη Κυριακή στο Βικελίδης, γιατί το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη θα κρίνει λογικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα