Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης και τα 30 εκατομμύρια!

Για τον Φώτη Ιωαννίδη φέρεται πως κινήθηκε η Φιορεντίνα, σύμφωνα με ιταλικό ρεπορτάζ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Spaceviola.com», οι Βιόλα υπέβαλαν προφορική πρόταση 15-17 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα στράικερ του Παναθηναϊκού, η οποία και απορρίφθηκε.

Ο λόγος είναι ότι το «τριφύλλι» θέλει ένα ποσό στα 30 εκατομμύρια, βάσει των όσων σημειώνονται.

«Η διοίκηση της Φιορεντίνα συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Μετά την άφιξη

του Τζέκο, σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε αποκλειστικά το spaceviola.com, οι “Βιόλα” υπέβαλαν στον Παναθηναϊκό μια προφορική προσφορά μεταξύ 15 και 17 εκατομμυρίων για τον Έλληνα επιθετικό Ιωαννίδη.

Η ομάδα της Αθήνας, ωστόσο, αρνήθηκε, λαμβάνοντας υπόψη και μια πολύ υψηλότερη προσφορά (περίπου 30 εκατομμύρια) που έφτασε και απορρίφθηκε το περασμένο καλοκαίρι», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

EXCL: #Fiorentina have submitted a verbal offer in the range of €15–17M to #Panathinaikos for striker #Ioannidis

However, the Greek club are holding firm and will not consider offers below €30M.@SpaceViola_Com#SpaceViola https://t.co/UzgSgv9QNR pic.twitter.com/uD4tHn3Vob

— Lorenzo Lepore  (@lorenzooleporee) June 20, 2025
Keywords
Τυχαία Θέματα