Παναθηναϊκός: Ο Αστέρας δεν αστειεύεται

Ο Φατίχ Τερίμ γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του σήμερα το βράδυ θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά τον δυσκολεύει.

Στόχος του βέβαια είναι να παρατάξει ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα πάρει το τρίποντο και θα διατηρηθεί στην κορυφή, αλλά αυτό δεν είναι ότι πιο εύκολο, καθώς λείπουν από το “Τριφύλλι” παίκτες κλειδιά, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε και την κούραση, ύστερα από τον κοπιαστικό αγώνα του Φαλήρου, (120′ αγώνα και πέναλτι).

Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές έχουν τον αέρα της πρόκρισης και σίγουρα η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη. Το

ίδιο συμβαίνει και με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που διαβάζει καθημερινά για τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που υπογράφουν συμβόλαια με την ομάδα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπεις τον ενθουσιασμό των οπαδών της αθηναϊκής ομάδας για τις μεταγραφές και θυμάσαι άλλες εποχές. Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει αυτό το πρωτάθλημα όσο τίποτε άλλο και το δείχνει με τις κινήσεις του. Ο Τερίμ γνωρίζει πλέον τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα και σε συνεργασία με τη διοίκηση αλλάζει τα πάντα.

Ο Παναθηναϊκός δυναμώνει σε όλες τις γραμμές και σε λίγο διάστημα, μόλις οι καινούργιοι παίκτες εγκλιματιστούν, θα είναι πολύ δυνατός. Μέχρι να δυναμώσει, ωστόσο, οφείλει να κερδίζει όλα τα ματς και να μη χάσει την επαφή του με την κορυφή. Μόνο έτσι το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου να γίνει πραγματικότητα.

Με νίκη σήμερα οι Πράσινοι θα διατηρηθούν στην κορυφή και ταυτόχρονα θα κερδίσουν χρόνο, ώστε τα να πρόσωπα με δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα. Στα δύσκολα ντέρμπι που ακολουθούν, αν όλα πάνε καλά, ο Παναθηναϊκός θα είναι αχτύπητος.

Keywords
Τυχαία Θέματα