Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο για Σανκαρέ και ΕνγκμπακοτόtnalΣάβ, 02/06/2021 - 09:11

Με νέο... "αίμα" στην αποστολή του και τον Λάσλο Μπόλονι να ετοιμάζεται να ρίξει στα... βαθιά τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

(19:30, live Novasports 2 HD).

Oι Πράσινοι είναι αήττητοι μέσα στο 2021, δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια και ελπίζουν πως θα διευρύνουν το σερί τους με κέρδος και το πολύτιμο "τρίποντο".

Πέρα από τους τραυματίες Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Σαβιέρ, ο Μπόλονι δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Χουάνκαρ και Πούγγουρα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού τόσο στον Ενγκμπακοτό, όσο και στον Σανκαρέ, ενώ ο νεοαποκτηθείς Νιάς δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στο ματς.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Σάντσες πιθανότατα θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Βέλεθ θα είναι ο παρτενέρ του Σχένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, ενώ Μακέντα και Ιωαννίδης "μάχονται" για μια θέση στην κορυφή της επίθεσης.

  ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Με νέο... "αίμα" στην αποστολή του και τον Λάσλο Μπόλονι να ετοιμάζεται να ρίξει στα... βαθιά τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30, live Novasports 2 HD). Article publish on Σάβ, 02/06/2021 - 09:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα