Παναθηναϊκός: Νέα και τελευταία προσφορά στον Ζαγαρίτη

Παναθηναϊκός: Νέα και τελευταία προσφορά στον ΖαγαρίτηtbairaktΠέμ, 12/31/2020 - 15:50

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βασίλη Ζαγαρίτη

προκειμένου να τον κρατήσει στα «πράσινα» τα επόμενα τρία χρόνια.


Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατέθεσαν την τελευταία ημέρα του 2020 νέα, βελτιωμένη και τελική πρόταση στον Βασίλη Ζαγαρίτη για την ανανέωση του συμβολαίου του και πλέον αναμένουν την απάντηση του νεαρού μπακ.


Οι πράσινοι έδωσαν στον 19χρονο αριστερό οπισθοφύλακα την γραπτή τους πρόταση για το θέμα του συμβολαίου του και του ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να επανέλθουν με νέα πρόταση και δεν θα μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρόταση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στον Ζαγαρίτη είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες και αφορά τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες αποδοχές (μαζί με τα μπόνους) να φτάνουν τις 100.000 ευρώ.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βασίλη Ζαγαρίτη προκειμένου να τον κρατήσει στα «πράσινα» τα επόμενα τρία χρόνια. Article publish on Πέμ, 12/31/2020 - 15:50 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα