Παναθηναϊκός: Μια ήττα δεν μπορεί να φέρει την καταστροφή

Η ΑΕΚ φάνηκε καλά διαβασμένη και κατάφερε γρήγορα να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κατά διαστήματα μάλιστα η Ένωση έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έφυγε από τη Λεωφόρο με το πολύτιμο διπλό, δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα. Δυστυχώς, οι πράσινοι χθες βράδυ έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Προσωπικά περίμενα να δω έναν καλύτερο Παναθηναϊκό, αλλά δε θέλω να είμαι άδικος, καθώς το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάνει, από τον περασμένο Ιούλιο την υπέρβαση, παίζοντας όμορφη μπάλα σε Ελλάδα

και Ευρώπη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δεν αλλάζει…

Δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει συνέχεια καλά. Κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια και η κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια και δικαιολογημένα, αλλά δε χάθηκε απολύτως τίποτα. Χθες ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια κόπωσης, ιδιαίτερα στο Β’ 45λεπτο.

Του έλειπε επίσης το καθαρό μυαλό και αυτό παίζει πάντοτε σημαντικό ρόλο στα ντέρμπι. Από εκεί και ύστερα θα το επαναλάβω ότι χάθηκε ένα ματς και τίποτα παραπάνω. Βρισκόμαστε άλλωστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και απομένουν πολλά κρίσιμα παιχνίδια μέχρι το φινάλε. Σημαντικό είναι η ομάδα του τριφυλλιού να ανασυνταχθεί και να διορθώσει από το επόμενο κιόλας παιχνίδι, τα λάθη που έκανε στον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα