Παναθηναϊκός: Μεγάλη εμφάνιση – τεράστια νίκη

Ο χθεσινός Παναθηναϊκός έμοιαζε με μια καλοκουρδισμένη μηχανή και με τη μεγάλη νίκη του επί της Βιγιαρεάλ, έβαλε τις βάσεις για το κάτι παραπάνω στο Europa league.

Πολύ σπάνια σε μια ομάδα διακρίνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε μια τόσο σημαντική αναμέτρηση. Το κατάφερε η ομάδα του

«τριφυλλιού» χθες βράδυ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, καθώς, δεν υπήρξε παίκτης που να μη διακρίθηκε και αυτό δεν είναι υπερβολή. Ακόμη και εκείνοι που μπήκαν στο παιχνίδι ως αλλαγή, τα πήγαν περίφημα.

Βέβαια, και σε αυτό τον αγώνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έβαλε την προσωπική του σφραγίδα, με το άψογο στήσιμο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις σωστές αλλαγές που έκανε. Ο Σέρβος τεχνικός όπως αποδείχθηκε, είχε διαβάσει σωστά τη Βιγιαρεάλ και κατάφερε με μαεστρία να μπλοκάρει τα επιθετικά της ατού.

Από εκεί και ύστερα ήταν δουλειά του Φώτη Ιωαννίδη να βγάλει το “φίδι από την τρύπα”. Το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο ταλαντούχος φορ, ξεσήκωσε τον κόσμο στις εξέδρες. Τα πάντα άλλαξαν από εκείνη τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν θέμα χρόνου στις αντεπιθέσεις να σκοράρει ξανά.

Ο Σπόραρ, με το τέρμα που σημείωσε έστειλε τους Ισπανούς στο καναβάτσο.

Σε αυτό το σημείο έσβησαν τα όνειρα των Ισπανών, που συμβιβάστηκαν με την ήττα. Το ότι δε σκόραρε για τρίτη φορά ο Παναθηναϊκός οφείλεται στην τύχη, αλλά και το τερματοφύλακα Πέπε Ρέινα.

Πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στρέφει το ενδιαφέρον της στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ένα ματς εξίσου κρίσιμο με το χθεσινό, αφού, ο μεγαλύτερος στόχος για τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα