Παναθηναϊκός: Με αποφασιστικότητα στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Με αποφασιστικότητα στο ντέρμπιntzouaniΚυρ, 02/14/2021 - 12:16

 

Mετά από 1.200 ημέρες και οκτώ παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη επί του Ολυμπιακού και φιλοδοξεί να σπάσει στο γήπεδο της Λεωφόρου το φετινό αήττητο του μεγάλου του αντίπαλου

στο Κλασικό Ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30, live Novasports 1 HD). 

Οι καιρικές συνθήκες και ο προβληματικός αγωνιστικός χώρος των "Ζωσιμάδων" δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Λάσλο Μπόλονι έχει στη διάθεση του τον Σωκράτη Διούδη και τον Μπαρτ Σχένκεφελντ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν μεσοβδόμαδα. 

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το ντέρμπι, ο προπονητής του Τριφυλλιού ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι του αντίπαλου, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό φορώντας για πρώτη φορά το επετειακό σήμα για τα 50 χρόνια από το Γουέμπλεϊ στο μανίκι. 

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3. Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα γκολποστ, στην άμυνα οι Χουάνκαρ, Σχένκεφελντ, Βέλεθ, Μολό, στη μεσαία γραμμή οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Νιάς και στην επίθεση οι Καμπετσής, Ιωαννίδης και Ενγκμπακοτό. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Mετά από 1.200 ημέρες και οκτώ παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη επί του Ολυμπιακού (19:30, live Novasports 1 HD). Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 12:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα