Παναθηναϊκός: Κυριακή κοντή γιορτή

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι  δεν νίκησε η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό στην Αγιά Σοφιά. 

Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αρκεί βέβαια να κάνει το 2Χ2 στους αγώνες που έχουν απομείνει. Το πόσο εφικτό είναι θα φανεί στην πορεία. 

Το σίγουρο είναι ότι και χθες, όπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η ομάδα του τριφυλλιού

δεν έπαιξε καλά, κάτι που λογικά οφείλεται στην κούραση από τα αλλεπάλληλα ντέρμπι, Τετάρτη-Κυριακή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως, δεν μπορείς να διορθώσεις και πολλά πράγματα, αφού, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, μόλις δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε. 

Βέβαια ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, καθώς δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, με τον Μπερνάρ, τον Σπόραρ και τον Μαντσίνι, όμως, η μπάλα δεν τον ήθελε. Μοιραία, ο περισσότερος κόσμος στη Λεωφόρο παρέμεινε σιωπηλός, με το τρανζίστορ στο αυτί για έξι ολόκληρα λεπτά, μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης από το άλλο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ευτυχώς νικητής δεν βγήκε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και τα χαμόγελα επέστρεψαν στο πράσινο στρατόπεδο. Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς στρέφεται στο ντέρμπι της Κυριακής στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ένα ντέρμπι που θα κρίνει, σε πολύ μεγάλο βαθμό, ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα