Παναθηναϊκός: Κόντρα σε μια ομάδα που τα έχει όλα

Ο Παναθηναϊκός παίζει σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της φετινής σεζόν. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα η λογική λέει πως δεν μπορεί να διεκδικήσει πολλά, παρά μόνο να επιβεβαιώσει τον εαυτό του με μια καλή εμφάνιση. Να δείξει τουλάχιστον πως ανεβαίνει σκαλοπάτια, δεν έχει μείνει στάσιμος και φυσικά δεν τα κατεβαίνει.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει δημιουργήσει ένα πληρέστατο σύνολο

με πολλές επιλογές σε κάθε θέση και με παίκτες κόμπο που μπορούν να καλύψουν παραπάνω από μία θέση. Με λίγα λόγια η Μπαρτσελόνα έχει όλα όσα δεν έχει ο Παναθηναϊκός και φυσικά αυτή η συνθήκη καθιστά το συγκεκριμένο παιχνίδι κάτι περισσότερο από δύσκολο για την ελληνική ομάδα.

Από τον Παναθηναϊκό μπορούμε πλέον να βλέπουμε συγκεκριμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα το ποσοστό ετοιμότητας του Γιόβιτς από παιχνίδι σε παιχνίδι, το ρόλο του Μποχωρίδη που πριν λίγο καιρό δεν είχε, ή η χρησιμοποίηση του Έβανς σαν πεντάρι που επίσης μοιάζει να δίνει περισσότερα στην ομάδα πλέον.

Είναι δεδομένο πως τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα εδώ και αρκετό καιρό για την ελληνική ομάδα, έχουν αποκτήσει χαρακτήρα φιλικού και προετοιμασίας ενόψει των ελληνικών υποχρεώσεων, ιδιαίτερα όταν αυτές θα πλησιάζουν στο τέλος τους.

Ο Δημήτρης Πρίφτης λοιπόν έχει μπροστά του αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να δημιουργήσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, η οποία στο ξεκίνημα της είχε πάρα πολλά κενά και πάρα πολλές ατέλειες. Υπό αυτό το πρίσμα οι «πράσινοι» έχουν δουλειά να κάνουν, και να μην αφήσουν τυχόν μεγάλες σε έκταση ήττες να τους χαλάσουν ακόμα περισσότερο το μυαλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα