Παναθηναϊκός: Καθοριστικός ο Ιανουάριος για τον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Καθοριστικός ο Ιανουάριος για τον ΒοτανικόosinteliΠαρ, 01/01/2021 - 12:30

Κρίσιμες συναντήσεις αναμένεται να γίνουν εντός Ιανουαρίου αναφορικά με το έργο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Οι αρχικές επαφές του Ερασιτέχνη

με την ΠΑΕ ανέδειξαν πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα "θέλω" των δύο πλευρών, κάτι για το οποίο είναι ενήμερος ο Δήμος Αθηναίων και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Έτσι, όπως αναφέρει η "LiveSport" μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να φανεί αν θα υπάρξει συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών και θα υπογραφούν οι συμφωνίες για την υλοποίηση του έργου.

Ο Δήμος Αθηναίων αναμένεται να συγκαλέσει την πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας, η οποία θα κληθεί να γεφυρώσει τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Σύμφωνα με το μνημόνιο συναντίληψης που έχουν υπογράψει οι εμπλεκόμενοι, οι συμφωνίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν ως τις 31 Μαρτίου, ωστόσο οι συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να κρίνουν πολλά για το μέλλον.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Κρίσιμες συναντήσεις αναμένεται να γίνουν εντός Ιανουαρίου αναφορικά με το έργο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Article publish on Παρ, 01/01/2021 - 12:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα