Παναθηναϊκός: Καλύτερα ο Χουάνκαρ

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής στο Βικελίδης κόντρα στον Άρη, ένα ματς πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Οι προπονήσεις στο Κορωπί συνεχίζονται, αλλά με πολλές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων. Σήμερα το προπονητικό πρόγραμμα  περιελάμβανε ρόντο και ασκήσεις τακτικής με μπάλα στο μισό γήπεδο.

Εκτός από τους διεθνείς, απουσίαζαν ακόμα οι τραυματίες Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν, αλλά και ο Ξενόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση. Η κατάσταση βέβαια θα αλλάξει από την ερχόμενη

Τετάρτη, που θα επιστρέψουν οι διεθνείς για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία των πράσινων για τον κρίσιμο αγώνα της Θεσσαλονίκης.

ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ο ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ

Στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Σέρβος διεθνής, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Στο βασικό σχήμα με την εθνική ομάδα της Σερβίας κόντρα στην αντίστοιχη του Βελγίου, ήταν οι δυο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς, οι οποίοι είχαν μάλιστα εξαιρετική απόδοση, (ιδιαίτερα ο Τζούρισιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Καλύτερα, Χουάνκαρ,panathinaikos, kalytera, chouankar