Παναθηναϊκός: Ήρθε για τον Τερίμ ο Ακαϊντίν (video)

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής τόνισε πως στόχος του είναι να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Παράλληλα, τόνισε πως δεν του αρέσει να τα παρατάει και πως γνωρίζει καλά σε ποια ομάδα ήρθε.

Χαρακτηριστικά, ο Ακαϊντίν δήλωσε στο διαδικτυακό κανάλι των «πράσινων»: «Γνωρίζω ότι έχουμε πολλούς φιλάθλους που αγαπούν με πάθος την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι

μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έπαιξε τεράστιο ρόλο, γιατί όπως κάθε Τούρκος ποδοσφαιριστής, έτσι κι εγώ, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ. Τερίμ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός Τουρκίας, μου δίνει τεράστιο κίνητρο για να δώσω τα πάντα στο γήπεδο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους στόχους του: «Έχουμε έναν κοινό στόχο, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πρώτα θα κοιτάξω αυτόν τον στόχο και μετά τον προσωπικό μου, να βρω ρυθμό και να κερδίσω τη συμμετοχή στην εθνική Τουρκίας για το Euro 2024».

Τέλος, ο Τούρκος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Έχω έναν χαρακτήρα που δεν τα παρατά ποτέ. Μου αρέσει να δίνω μάχες στο γήπεδο, να δίνω τα πάντα. Και αυτό θέλω να δείξω στους οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Λίγο αργότερα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» πόσταρε μια φωτογραφία του μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε στα ελληνικά: «εια σου Παναθηναϊκός».

Το σχετικό ποστάρισμα:

εια σου Παναθηναϊκός @paofc_ _ pic.twitter.com/6Q5AUPoGYj

— Samet Akaydin (@sametakaydin) January 14, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα