Η Ιωάννα Μαλέσκου ...κρίνει το μέλλον του Χεζόνια στο «τριφύλλι» (pic)

Η Ιωάννα Μαλέσκου ...κρίνει το μέλλον του Χεζόνια στο «τριφύλλι» (pic)tbairaktΠαρ, 03/12/2021 - 13:09

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προτρέπουν την Ιωάννα Μαλέσκου να «κρατήσει» τον Μάριο Χεζόνια και του χρόνου στην ομάδα.


Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες από ένα like που έκανε ο Μάριο Χεζόνια σε μια ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Instagram.


Αυτό έδωσε μια «έκρηξη» φημών

γύρω από το…ενδιαφέρον του άσου των «πράσινων» για την παρουσιάστρια της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.


Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν και πολλά περισσότερα και ξεκίνησαν έναν «αγώνα» προκειμένου να παραμείνει ο Κροάτης και την επόμενη σεζόν με την….βοήθεια της όμορφης κρητικιάς.


«Ιωάννα, κάτι πρέπει να γίνει για να μείνει ο Χεζόνια το καλοκαίρι. Έχουμε κάνει υποδοχή, τρέχουμε παντού, παίρνουμε διαρκείας, θα πάρουμε και του χρόνου. Φέτος δεν πάμε γήπεδο, του χρόνου ίσως πάμε, θέλουμε να του κάνουμε κερκίδα, να αράξουμε στο ΟΑΚΑ, να πιούμε καμιά μπύρα και να γλεντάμε τον γαύρο. Σκέψου να είσαι στα επίσημα ε; Φοβερό ε; Κάνε και εσύ κάτι μπας και μείνει. Είναι καλό παιδί, από σωστή οικογένεια, με αρχές. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13» είναι ένα χαρακτηριστικό εξ αυτών.


 

    View this post on Instagram           

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off tbairakt Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΕΛΛΑΔΑ «Ιωάννα κάνε κάτι να μείνει ο Χεζόνια…». Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προτρέπουν την Ιωάννα Μαλέσκου να «κρατήσει» τον Μάριο Χεζόνια και του χρόνου στην ομάδα. Article publish on Παρ, 03/12/2021 - 13:09 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα