Παναθηναϊκός: Η τύχη του χαμογέλασε και είναι ικανός για υπέρβαση!

Βέβαια στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο και το έχουμε δει άπειρες φορές στο παρελθόν, όμως, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για κάτι θετικό, καθώς η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στη σεζόν που διανύουμε.

Το πιο σημαντικό είναι ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Θα μπορούσε μάλιστα να ήταν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αν ήταν πιο προσεκτική σε ορισμένα καθοριστικά ματς και δεν είχε αρκετές ατυχίες με τραυματισμούς βασικών στελεχών (Κουρμπέλης, Σιένκεφελντ,κλπ).

Επίσης έχει καλή ψυχολογία, καθώς βλέπει τον κόσμο να στηρίζει με ζεστασιά το εγχείρημα

που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.

Ακόμα και στις αναποδιές, οι οπαδοί του Τριφυλλιού στέκονται δίπλα στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, όταν με την πρώτη στραβή άρχιζε η γκρίνια.

Η λογική λέει ότι με την Καρδίτσα στα προημιτελικά δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο, στην συνέχεια θα βρει στο δρόμο του τον Άρη ή την Λαμία.

Στο πιο πιθανό σενάριο, που ο αντίπαλος θα είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον περιμένουν δυο πολύ σκληρές μάχες απέναντι σε μια ισοδύναμη ομάδα που έχει τους ίδιους ακριβώς στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Από εκεί και ύστερα, αν τα καταφέρει, υπάρχει ένας τελικός στον οποίον όλα μπορούν να συμβούν.

Το κίνητρο για τους πράσινους είναι τεράστιο, καθώς έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν έναν τίτλο που πιθανόν να δώσει στην ομάδα την χαμένη αυτοπεποίθηση, αλλά και τεράστια χαρά στον κόσμο, που περιμένει πως και πως την μεγάλη επιστροφή.

Χρόνος υπάρχει, αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μπορεί να δείχνει καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο, αλλά χρειάζεται και ενίσχυση με δυο τουλάχιστον ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να γίνει ακόμη καλύτερη και να κάνει την υπέρβαση.

Ένας εγκεφαλικός μέσος – οργανωτής με κάθετη πάσα και καλά στημένα και ένας ακραίος επιθετικός με καλή ντρίπλα, που θα πατάει περιοχή, θα μπορούσαν να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο και να την βοηθήσουν ουσιαστικά στις κρίσιμες αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν.

Βέβαια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όλοι γνωρίζουμε ότι οι δυσκολίες είναι αρκετές, ωστόσο, όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση, όλα τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα