Παναθηναϊκός: Η προϋπόθεση για τον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Η προϋπόθεση για τον ΒοτανικόageorgiΔευ, 11/16/2020 - 09:36

Ο ρόλος του Ταμείου Ανάκαμψης στην υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης που θα περιλαμβάνει γήπεδο για τον Παναθηναϊκό στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το σχέδιο βρίσκεται σε καλό σημείο και οι εμπλεκόμενοι φορείς αναμένεται να υπογράψουν προσεχώς μνημόνια συναντίληψης, για την παραχώρηση του γηπέδου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για 99 χρόνια, με τον τελευταίο να εισπράττει ετήσιο ενοίκιο

από την ΠΑΕ για τη χρήση του. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αποπληρώσει και το μεγαλύτερο μέρος των δανείων που θα απαιτηθούν για την αποπεράτωση του γηπέδου.

Όλα όμως θα κριθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο θα εξετάσει τους σχετικούς φακέλους που θα υποβληθούν και θα αποφασίσει αν το έργο πληροί τις προδιαγραφές και μπορεί να χρηματοδοτηθεί από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο ρόλος του Ταμείου Ανάκαμψης στην υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης που θα περιλαμβάνει γήπεδο για τον Παναθηναϊκό στον Βοτανικό.

Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 09:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα