Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς (vids)

Αυτό το τελευταίο προσπάθησε να περάσει προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην διάρκεια της εβδομάδας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θέλει οι ποδοσφαιριστές να μπουν στο γήπεδο να παίξουν το παιχνίδι τους, να το ευχαριστηθούν και από και ύστερα ότι καλύτερο βγει θα είναι καλοδεχούμενο. Άλλωστε ο πρώτος στόχος που είχε μπει από την αρχή, για συμμετοχή στους ομίλους του Europe

League έχει επιτευχθεί. Η συμμετοχή στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση θα είναι ασφαλώς το “κερασάκι στην τούρτα”.

Το ευχάριστο για τον Σέρβο κόουτς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς, έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους. Μόνο ο Λοντίγκιν, ο οποίος είχε ίωση και δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο είναι αμφίβολος, αλλά θα φανεί σήμερα σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή.

Δεν αναμένονται εκπλήξεις στην ενδεκάδα

Στον αγώνα με το Βόλο ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς, ωστόσο αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Πιθανότατα να δούμε στον αγωνιστικό χώρο το ίδιο σχήμα με το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία, αν και ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, κάτι που δεν πρόκειται να κάνει ούτε το απόγευμα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση στο Ολυμπιακό στάδιο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Δεδομένο το Sold Out!

Τα “μαγικά χαρτάκια” του αγώνα όπως είναι λογικό, παρουσιάζουν τεράστια ζήτηση και δεν αποκλείεται σύντομα να ανακοινωθεί το sold out.
Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, πάντως, υπήρχαν λίγα από τα ακριβά εισιτήρια, τα οποία έφευγαν και αυτά με γοργούς ρυθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα