Παναθηναϊκός: Επιστροφή Πούγγουρα - Καρλίτος, αποχώρησε ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Πούγγουρα - Καρλίτος, αποχώρησε ο Ιωαννίδης antoniamath11Τετ, 02/24/2021 - 17:27

Στην προπονητική δράση επέστρεψε η ομάδα του Παναθηναϊκού, ύστερα από το ρεπό της Τρίτης (23/2). Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινείται

η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Καρλίτος και Αχιλλέα Πούγγουρα να επιστρέψουν στο πρόγραμμα του και βρίσκονται στη διάθεση του για το παιχνίδι της Κυριακής (28/2) με την ΑΕΚ.

Από το πρόγραμμα των "πρασίνων", αποχώρησε ο Φώτης Ιωαννίδης καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις. Παράλληλα ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε την μισή προπόνηση και δήλωσε παρόν για το παιχνίδι με την ομάδα του Χιμένεθ. 

Τα ατομικά του προγράμματα συνέχισαν οι Γιάννης Μπουζούκης, Αντόνιο Σαβιέρ και Ούφε Μπεκ. Θεραπεία έκαναν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Γιουνούς Σανκαρέ, όλοι οι προαναφερθέντες θα είναι εκτός από το αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο. 

 Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εξάσκηση στα τελειώματα. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Πούγγουρα - Καρλίτος να επιστρέφουν στην δράση, αντίθετα από την προπόνηση αποχώρησε ο Ιωαννίδης. Article publish on Τετ, 02/24/2021 - 17:27 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα