Παναθηναϊκός: Εκτός και ο Μαυρομμάτης, στην αποστολή ο Κονάν!

Παναθηναϊκός: Εκτός και ο Μαυρομμάτης, στην αποστολή ο Κονάν!ntzouaniΣάβ, 01/09/2021 - 19:14

 

Με αποστολή... ανάγκης, πολλές απουσίες και αρκετά νέα πρόσωπα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΛ στη Λεωφόρο. 

Στο απουσιολόγιο του Λάσλο Μπόλονι προστέθηκε και το όνομα του Φάνη Μαυρομμάτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ στην 20μελή αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν ο Κριστιάν Κόναν, αλλά και ο Αργύρης Καμπετσής μετά από μεγάλο διάστημα, ενώ στις επιλογές του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι και ο ανέτοιμος Καραγιάννης. 

Πέρα από τους τιμωρημένους Μακέντα και Ζαγαρίτη, ο Μπόλονι δεν έχει διαθέσιμους και τους Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Σάντσες, Μαουρίσιο και Τζαβίδα, ενώ στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την ΑΕΛ βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σχένκεφελντ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής, Κονάν.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Με αποστολή... ανάγκης, πολλές απουσίες και αρκετά νέα πρόσωπα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΛ στη Λεωφόρο.  Article publish on Σάβ, 01/09/2021 - 19:14 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα