Παναθηναϊκός: Είδε Ατρόμητο ο Ρόκα στο Περιστέρι

Παναθηναϊκός: Είδε Ατρόμητο ο Ρόκα στο ΠεριστέριalambosΔευ, 10/26/2020 - 22:15

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, αλλά οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς και για την 8η αγωνιστική οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο. 

Για το λόγο αυτό, ο Εμάνουελ Ρόκα, σκάουτερ-αναλυτής του Παναθηναϊκού παρακολούθησε διά ζώσης απο το γήπεδο του Περιστερίου την αναμέτρηση του Ατρόμητου απέναντι στον Παναιτωλικό κρατώντας τις απαραίτητες σημειώσεις που θα μεταφέρει στον Λάζλο Μπόλονι για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει εκείνης της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι με εξαίρεση τη βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική (παίζοντας με δέκα παίκτες από νωρίς στο ματς) έχει αρχίσει και βρίσκει ρυθμό και μόνο εύκολος αντίπαλος δε θα είναι για τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα η παρακολούθηση να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Παναθηναϊκός είχε "μάτια" στο Περιστέρι για να παρακολουθήσουν τον Ατρόμητο, έναν από τους αμέσως επόμενους αντιπάλους του τριφυλλιού. Ο Εμάνουελ Ρόκα είδε το ματς με τον Παναιτωλικό. Article publish on Δευ, 10/26/2020 - 22:15 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords