Παναθηναϊκός: Εδώ ο στόπερ, εκεί ο στόπερ…

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το βράδυ της Τρίτης έκανε σκέψεις για μια άμυνα με τον Μπράμπετς στο ρόστερ του, αλλά το πρωί της Τετάρτης αυτές οι σκέψεις πήγαν περίπατο, καθώς ο Άρης έκανε στροφή 180 μοιρών και πιθανότατα θα κρατήσει τον Τσέχο στόπερ στην ομάδα του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει πια ότι έχει 13 μέρες ακόμα να δουλέψει με τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον έχοντας ως back up τους Σιδερά και Φικάι και κανέναν άλλο

έμπειρο για το κέντρο της άμυνας του ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με την Ντνίπρο.

Πλέον ακόμα και σήμερα να αποκτηθεί στόπερ, ώσπου να έρθει στην ομάδα, να γνωριστεί με τους συμπαίκτες του και να προπονηθεί μαζί τους, δύσκολα θα μπορέσει να ενισχύσει τους “πράσινους” στα δύο ματς με τους Ουκρανούς. Εκτός φυσικά συγκλονιστικού απροόπτου.

Κι έτσι ξαφνικά, πέφτει μεγάλο βάρος και στους δύο μικρούς της προετοιμασίας, οι οποίοι καλούνται σε περίπτωση που χρειαστεί να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας να το κάνουν αρπάζοντας την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Σε ότι έχει να κάνει με τα ρεπορτάζ και την ονοματολογία, όπως και στην περίπτωση του Μπράμπετς που δεν είχε ακουστεί τις τελευταίες μέρες, έτσι και τώρα, το πιο πιθανό είναι ο Παναθηναϊκός να έχει στη λίστα του παίκτη που δεν έχει γραφτεί. Για παράδειγμα όλα δείχνουν ότι ο Μάρλον θα καταλήξει δανεικός στη Φλουμινένσε, ο Μπατουμπινσικά μάλλον πιο πολύ απασχόλησε τους Γάλλους παρά τον Παναθηναϊκό, ενώ φέρεται να έχει προταθεί και ο Μπαρτρά.

Μια περίπτωση που όντως ήταν στη λίστα και δεν αποκλείεται να απαχολήσει ξανά είναι αυτή του Νιγηριανού Αβαζίεμ, όχι όμως ως προτεραιότητα. Σε σίριαλ του καλοκαιριού εξελίχθηκε εν τέλει το θέμα στόπερ για τον Παναθηναϊκό, για το οποίο τουλάχιστον ο Γιοβάνοβιτς έυχεται να υπάρξει αίσιο τέλος και σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα