Παναθηναϊκός: Διατήρησε το +4, αλλά ξέμεινε από στόπερ

Μπορεί να μην τρέλανε κόσμο με την απόδοση της η ομάδα του τριφυλλιού, ωστόσο, έπαιξε όσο χρειάστηκε, προκειμένου να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή μια “καθαρά επαγγελματική νίκη”.

Από εκεί και ύστερα η διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να βοηθήσει τους πράσινους, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν εμφανίσει σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ύστερα από αυτές τις δυο εβδομάδες χωρίς αγώνες, ο Σέρβος τεχνικός θα έχει πιθανότατα στη διάθεση του τον Γεντβάϊ (δεν

έχει κάτι σοβαρό-κράμπες), που τραυματίστηκε χθες και ίσως τον Πάλμερ Μπράουν, ο οποίος μπαίνει σιγά-σιγά στις προπονήσεις.

Αν είναι υγιείς αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές σύντομα, τότε θα λυθούν τα χέρια του Σέρβου τεχνικού, που στον αγώνα με την Κηφισιά, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει σε ρόλο στόπερ τον Ζέκα.

Αν όμως, δεν είναι έτοιμοι τότε ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, αμέσως μετά το κρίσιμο ματς στην Ισπανία κόντρα στη Βιγιαρεάλ και οι πράσινοι χρειάζονται πάση θυσία στόπερ.

Βεβαίως, γίνονται ενέργειες από τη διοίκηση, ώστε να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά μέχρι τότε ο Γιοβάνοβιτς είναι αναγκασμένος να αναζητήσει λύσεις εκ των έσω.

Αυτό δεν είναι ότι πιο εύκολο, για μια ομάδα που δίνει κρίσιμους αγώνες Τετάρτη – Κυριακή και χρειάζεται ποδοσφαιριστές με εμπειρία για το κέντρο της άμυνας και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Διατήρησε,panathinaikos, diatirise