Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει ΑΕΚ ο Σανκαρέ, δύσκολα και ο Πούγγουρας

Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει ΑΕΚ ο Σανκαρέ, δύσκολα και ο ΠούγγουραςosinteliΤετ, 02/24/2021 - 09:41

Μόνο με θαύμα θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Γιουνούς Σανκαρέ, την ίδια στιγμή που αμφίβολη είναι η συμμετοχή

και του Αχιλλέα Πούγγουρα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το προσεχές παιχνίδι με την "Ένωση" συνεχίζεται μετ' εμποδίων, καθώς δεν είναι λίγα τα προβλήματα. Ο Γιουνούς Σανκαρέ έχει υποστεί θλάση και μοιάζει απίθανο να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι, έχοντας πλέον ως στόχο να είναι στην αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Αχιλλέα Πούγγουρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας στόπερ δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα την κάκωση στο δεξί γόνατο και για την ώρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Αντίθετα, στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι με την "Ένωση" επιστρέφουν οι Σένκεφελντ, Καρλίτος και Αλεξανδρόπουλος που εξέτισαν τις ποινές τους.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Μόνο με θαύμα θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Γιουνούς Σανκαρέ, την ίδια στιγμή που αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Αχιλλέα Πούγγουρα.

Article publish on Τετ, 02/24/2021 - 09:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα