Παναθηναϊκός: Χρυσός βαθμός

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και απείλησε τους πράσινους, όμως, ο Μπρινιόλι ήταν εκεί όταν χρειάστηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός κρατάει την τύχη στα χέρια του. Αρκεί να κάνει τρεις νίκες στα ισάριθμα ματς που απομένουν.

Αν τα καταφέρει θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος, ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Ένωση στα δικά της ματς. Βέβαια, καλό θα είναι στις προσεχείς αναμετρήσεις η ομάδα

του Γιοβάνοβιτς να μην επαναλάβει τα λάθη που έκανε χθες στο πρώτο 45λεπτο, γιατί μπορεί να το πληρώσει ακριβά. Σε αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός, έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και έδωσε δικαιώματα στους κιτρινόμαυρους.

Στη επανάληψη, με τις διορθωτικές κινήσεις του Σέρβου τεχνικού, η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε, αφού Ιωαννίδης και Μαντσίνι, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή. Πλέον οι πράσινοι πρέπει να ξεχάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ντέρμπι με την ΑΕΚ και να προετοιμαστούν για την επόμενη σημαντική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ένα ματς εξίσου δύσκολο και κρίσιμο με το χθεσινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα