Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Βιγιαφάνιες!

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Βιγιαφάνιες!alambosΤρί, 10/27/2020 - 13:44

Για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Λούκας Βιγιαφάνιες έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και ουσιαστικά έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι ακόμα και για το ματς του Παναθηναϊκού

στη Λαμία το προσεχές Σάββατο. 

Φυσικά ο Ρουμάνος τεχνικός σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ θα αποφασίσουν αν θα του δοθεί τόσο άμεσα χρόνος συμμετοχής, αλλά δεν παύει αυτό να είναι ένα ευχάριστο νέο μέσα στα συνεχή δυσάρεστα των τελευταίων ημερών.

Παράλληλα σε κανονικό ρυθμό επέστρεψε και ο Σαβιέρ ο οποίος επίσης θα αποτελέσει μια έξτρα λύση στα χέρια του Μπόλονι στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Στα επίσης ευχάριστα ότι η μαγνητική τομογραφία του Μπουζούκη δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό κι έτσι ο νεαρός διεθνής θα μείνει εκτός για μόλις μία εβδομάδα. 

Το δελτίο τύπου της πράσινης ΠΑΕ

Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι επεφύλασσε η πρωινή προπόνηση σε ό,τι αφορά στους Σαβιέρ και Βιγιαφάνιες. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μπουζούκης για τον οποίο η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, θα παραμείνει εκτός δράσης για διάστημα μίας εβδομάδας.

Ατομικό έκαναν και σήμερα οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης, ενώ Σένκεφελντ, Σάντσες και Κουρμπέλης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης με την κατάστασή τους να μην εμπνέει κάποια ανησυχία.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Αλεξανδρόπουλος υπέστη κάκωση στο γόνατο και αποχώρησε. Τέλος, οι Βέλεθ, Αγιούμπ και Χατζηθεοδωρίδης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Αντονίτο παραμένει κλινήρης. Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδι τακτικής.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης έβγαλε ο Βιγιαφάνιες που τέθηκε στη διάθεση του Μπόλονι ακόμα και για το ματς με τη Λαμία! Μέσα και ο Σαβιέρ, καθαρή η μαγνητική του Μπουζούκη.

Article publish on Τρί, 10/27/2020 - 13:44 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα