Παναθηναϊκός: Αρκούν επτά βαθμοί για την Ευρώπη; (vids)

Ο Παναθηναϊκός απέχει ένα βήμα από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 1-0 επί της Λαμίας και τη ρεβάνς που εκκρεμεί την προσεχή Τετάρτη, ωστόσο οι “πράσινοι” έχουν στόχο και την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει ή να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας

ή να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της Super League.

Αυτή τη στιγμή το “τριφύλλι” είναι στην ίδια θέση με την ΑΕΚ (51 βαθμοί), ενώ ο Άρης προπορεύεται με δύο βαθμούς διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός στον Β γύρο των πλέι οφ έχει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και δύο στο γήπεδό του, με Άρη την προσεχή Κυριακή και με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην προτελευταία αγωνιστική. Εκτός παίζει με ΑΕΚ τη μεθεπόμενη αγωνιστική, με Ολυμπιακό αμέσως μετά και με ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική της σεζόν.

Φέτος, στα αντίστοιχα ματς της κανονικής περιόδου ο Παναθηναϊκός κατάφερε να συλλέξει 7 βαθμούς, έχοντας ηττηθεί από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ πήρε 0-0 από Ολυμπιακό στο Φάληρο και κέρδισε Άρη και ΠΑΣ στο “Απόστολος Νικολαϊδης“.

Τι αποτελέσματα θα έχει στα αντίστοιχα παιχνίδια του Β γύρου των πλέι οφ; Οι απαντήσεις προσεχώς. Για την ώρα σας θυμίζουμε τα αποτελέσματα και τους σκόρερ στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν:

Παναθηναϊκός-Άρης 2-0 (14′ Παλάσιος, 83′ Αϊτόρ)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0 (Σιμάνσκι 2′)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (54′ Μαουρίσιο, 69′ Σάντσες)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (77′ Ίνγκασον, 88′ Σάστρε – 6′ Παλάσιος)

Keywords
Τυχαία Θέματα