Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις 83-96: Ήταν μισός αλλά και πολύ κακός

Στο ΟΑΚΑ έγινε ένα παιχνίδι το οποίο ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ξεχάσει πολύ γρήγορα. Η Ζάλγκιρις επιβλήθηκε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και τελικά έφτασε εύκολα στην νίκη με 96-83.

Η ελληνική ομάδα ήταν υποχρεωμένη να αγωνιστεί με το ρόστερ που διέθετε όταν το παιχνίδι αναβλήθηκε, είχε πολλές απουσίες δεν έπαιξε ο Παπαπέτρου, ο Γιόβιτς, ο Γουάιτ ελάχιστα ενώ εκτός ήταν και ο Λευτέρης

Μποχωρίδης.

Η ελληνική άμυνα δεν κατάφερε ποτέ να σταματήσει τον Ουλάνοβας που ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ στην Ευρωλίγκα με 22 πόντους δεν κατάφερε να σταματήσει ούτε τον Λοβέρν που έκανε κι αυτός doubledouble με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Μερικά ξεσπάσματα στην τρίτη περίοδο και τους Νέντοβιτς – Παπαγιάννη από κάποια στιγμή και έπειτα να παίζουν μόνοι τους, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν εύκολο να κερδίσει μία ομάδα που έπαιζε τουλάχιστον μια ταχύτητα πάνω από εκείνον.

Ούτε η πίεσην σε όλο το γήπεδο, ούτε η ζώνη κατά διαστήματα, δεν βοήθησε το Δημήτρη Πρίφτη να αγχώσει την Ζαλγκίρις και να μπει ο Παναθηναϊκός στην διεκδίκηση του αγώνα. Μετά λοιπόν από την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα έρχεται ίσως η χειρότερη φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ζάλγκιρις η οποία φέτος το νίκησε για δεύτερη φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα