Παναθηναϊκός: Κόντρα στον κακό του δαίμονα

Βέβαια για να πετύχει το μεγάλο του στόχο πρέπει να ξεπεράσει ένα ακόμα εμπόδιο, που κάθε άλλο, παρά ευκολο είναι. Τα Γιάννινα έχουν αποδειχθεί σε κακό δαίμονα για τους Πράσινους τα τελευταία χρόνια. 

Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που παλεύει όλα τα ματς, μέσα – έξω και δεν καταλαβαίνει από ονόματα. Διαθέτει σοβαρή διοίκηση,  εξαιρετικό προπονητή και υλικό που θα το ζήλευαν οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα, όπωςτον εκπληκτικό τερματοφύλακα

Λοντιγκιν, τον κορυφαίο στόπερ του πρωταθλήματος, (Κάργας) και τον πιο επιθετικό ακραίο μπακ στην χώρα μας, (Σαλιακας). 

Από εκεί και υστερα ΠΑΣ, διαθέτει μια πλειάδα εξαιρετικών ποδοσφαιριστών που θα έπαιζαν άνετα και στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες (Καραχαλιος, Περέα, Κόντε, Εραμουσπε, κλπ). 

Άρα λοιπόν το σημερινό παιχνίδι χρειάζεται τεράστια προσοχή από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό.  Το ματς είναι ντέρμπι με όλη της σημασία της λέξης.  Αν οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς μπουν στο ματς χαλαρά, με το μυαλό στην προηγούμενη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, θα τρέχουν και δεν θα φθάνουν. 

Ο συγκεκριμένος αγώνας ίσως είναι ο δυσκολότερος που έχουν να δώσουν οι Πράσινοι, γι’αυτό οι παίκτες οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαροί, λες και πρόκειται για έναν ακόμη τελικό.

Ας κερδίσουν τον ΠΑΣ και μετά έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίσουν μέχρι το πρωί, καθώς, θα έχουν πετύχει τον ένα από τους δυο μεγάλους στόχους τους. 

Ο επόμενος μπορεί να περιμένει έως την ερχόμενη εβδομάδα.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα