Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρ. 1-1: Χωρίς νίκη για 8ο φιλικό!

Ο Παναθηναϊκός έμεινε μακριά από τη νίκη για 8ο συνεχόμενο φιλικό, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν προσηλωμένος στο αμυντικό σκέλος, με τους Αρκάδες να μένουν αήττητοι για έβδομο συνεχιόμενο παιχνίδι.

Μετά από ένα αναγνωριστικό διάστημα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 18’ μετά από συνεργασία Καρλίτος και Ιωαννίδη. Οι δυο επιθετικοί του «τριφυλλιού» άλλαξαν γρήγορα την μπάλα, με τον δεύτερο να περνάει κάθετα την μπάλα στην

αντίπαλη περιοχή και τον πρώτο να πλασάρει διαγώνια, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα Τρίπολης

Στο 34′ ο Μπουζούκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαουρίσιο βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Αστέρα και πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιφτσή. Στο 40′ ο Αστέρας Τρίπολης σημείωσε το 1-1 ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ρέγκις από δεξιά και κεφαλιά του Μπενίτο μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Διούδη.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου μέρους οι δυο ομάδες δεν είχαν κάποια αξιόλογη φάση και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ 1-1. Στη συνέχεια οι δύο προπονητές ξεκίνησαν τις αλλαγές, προκειμένου να δοκιμάσουν διάφορα πλάνα και τακτικές, αλλά και πρόσωπα.

Μάλιστα στο 63’ μπήκε στο ματς και ο Λούντκβιστ παίρνοντας τη θέση του Μπουζούκη. Ο ρυθμός έπεσε καθώς οι δύο ομάδες έχασαν τον ρυθμό τους, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε μια καλή ευκαιρία στο 68′.

Ο Καρλίτος από δεξιά τροφοδότησε τον Σάντσες, ο οποίος σέντραρε στη μικρή περιοχή, όπου ο Λούντκβιστ έπιασε αδύναμη κεφαλιλα, ενώ και ο Μακέντα δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά. Στο 74′ ο Μακέντα βρήκε όμορφα στον Καμπετσή ο οποίος πλάσαρε υπό την πίεση του Ατιένθα για να αποκρούσει ο Παπαδόπουλος.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουρμπέλης πέρασε στο παιχνίδι επιστρέφοντας στην ενεργό δράση μετά από οκτώ μήνες. Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα οι δυο ομάδες δεν απείλησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με τελικό σκορ 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Διούδης (46΄ Ξενόπουλος) , Κώτσιρας (46΄ Σάντσες), Σάρλια, Βέλεθ (65΄ Πούγγουρας), Χουάνκαρ, Πέρεθ (79΄ Κουρμπέλης), Μαουρίσιο (46΄ Αλεξανδρόπουλος), Ενγκμπακοτό (57΄ Καμπετσής), Μπουζούκης (63΄ Λούντκβιστ), Καρλίτος(75΄ Χατζηθεοδωρίδης) και Ιωαννίδης (46΄ Μακέντα)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής (46’ Παπαδόπουλος), Τασουλής (46’ Άλβαρες), Χριστόπουλος (46’ Ατιένθα), Αντζουλάς (46’ Βαλιέντε), Καρμόνα, Ιγκλέσιας (46’ Μουνάφο), Σανταφέ (46’ Καστάνιο), Κανελλόπουλος (46’ Καπίγια), Τιλίκα (46’ Ριέρα), Ρεγκίς, Μπενίτο (46’ Μπαράλες).

Keywords
Τυχαία Θέματα