Παναιτωλικός – Βόλος 2-3: Ολική ανατροπή

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πέντε γκολ, μία αποβολή, πολλές κόντρες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Βόλος κατάφερε να φύγει από το Αγρίνιο με το διπλό επικρατώντας 3-2 του Παναιτωλικού.

“Πλούσιο” το πρώτο του αγώνα με τους γηπεδούχους να προηγούνται μόλις στο 4΄ με το μακρινό καταπληκτικό πλασέ του Σενγκέλια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα από το εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Οζέγκοβιτς ο Βόλος

πλησίασε στην ισοφάριση, αλλά στο 16΄ οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά δύο τερμάτων από το σουτ του Νταγκό όταν η μπάλα κατέληξε στην εστία του Κλέϊμαν με την βοήθεια της τύχης καθώς παρενεβλήθη το πόδι του Εσκοβάλ (2-0).

Στο 20΄ λίγο από την εκτέλεση φάουλ του Ντέλειτς και την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς με θαυμάσια εκτίναξη, ο Στεργιάκης απομάκρυνε τον κίνδυνο

Στο 27΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντέλετιτς, ωστόσο λίγο αργότερα η υπεροχή του Βόλου καρποφόρησε όταν ο Τσοκάνης βρέθηκε σε θέση βολής και μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του.

Στο 30΄ νέα περίπτωση πέναλτι όταν ο Σεγκέλια έκοψε στην περιοχή τον Λούνα, ο Κάτοικος ήταν όμως κοντά στη φάση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Νέα επιθετική προσπάθεια για την ομάδα του Μπράτσου στο 32΄ αλλά από το σουτ του Φερναντες και πάλι σε ετοιμότητα ο Στεργιάκης διώχνει τον κίνδυνο.

Στο 35΄ έγινε το 2-2 από την κεφαλιά (και πάλι) του Τσοκάνη, ενώ στο 44΄ αποβλήθηκε με κόκκινη ο Καρέλης καθώς αντέδρασε νευρικά στο μαρκάρισμα του Εσκοβάλ.

Με αριθμητική υπεροχή οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν στην επανάληψη, ωστόσο ο Παναιτωλικός με τον Μπακάκη έφτασε πολύ κοντά στο γκολ (53′) ο Τσοκάνης όμως που παρακολυοθούσε την φάση απομάκρυνε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα νέα καλή ευκαιρία των γηπεδούχων με την κεφαλιά του Κορνέλιους, όμως και πάλι ο Κλέιμαν με εκπληκτική εκτίναξη απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ο Γιάννης Αναστασίου κατάφερε να διαχιρειστεί με τον ακλύτερο δυνατό τρόπο το αριθμητικό μειονέκτημα του Παναιτωλικού, καθώς η ομάδα του όχι μόνο έκλεισε τους διαδρόμους στους αντίπαλους τη, αλλά κατάφερε να σημιουργήσει επικίνδυνες προϋποθέσεις για την δημιουργία ενός ακόμη γκολ.

Παρ΄ όλα αυτά σε μια στιγμή αδράνειας, ο Βόλος που ούτως ή άλλως διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κατάφερε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να “χτυπήσει” στο 78΄ όταν ο Στεργιάκης έχασε τον έλγχο της μπάλας στη σέντρα του Ουές και ο Κούτσιας (που πέρασε ως αλλαγή στο 61΄ στη θέση του Μεθκίδα), από κοντά πέτυχε το 2-3.

Ο Νταγκό, με τον Κολοβό και τον Κορνέλιους ήταν οι κορυφαίοι των γηπεδούχων, ενώ ο Τσοκάνης ήταν μακράν ο καλύτερος του Βόλου και τον ακολούθησε σε απόδοση ο Κλέιμαν.

Παναιτωλικός (Αναστασίου, 4-3-3): Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες (46΄ Μλάντεν), Μάρτεσον (81΄ Ζοάο Πέδρο), Κολοβός (81΄ Ντίας), Σενγκέλια (72΄ Ντουάρτε), Καρέλης, Νταγκό (66΄ Μόρσεϊ)

Βόλος (Μπράτσος, 4-2-3-1): Κλέιμαν, Ουές (88΄ Ματίγια), Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεθκίδα (61΄ Κούτσιας), Ντέλετιτς (75΄ Μπατόκιο), Οζέγκοβιτς (88΄ Τάχατος)

Keywords
Τυχαία Θέματα