Παναιτωλικός – Βόλος 0-1: Κερδίζει, ανεβαίνει και μένει κατηγορία (videos)

Ύστερα από τις νίκες με Αστέρα Τρίπολης, Κηφισιά ο Βόλος «ξεπέρασε» και το «εμπόδιο» του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Χρήστου Κόντη μετρά το απόλυτο (3Χ3) στα πλέι-άουτ. Ο Βόλος απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός μετά την ήττα, αλλά και σε συνδιασμό με τη νίκη της Κηφισιάς στην Τρίπολη «έπεσε» στην 13η θέση με 24 βαθμούς.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Σύστημα

3-5-2 επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης για τον Παναιτωλικό, κόντρα στο Βόλο. Κάτω από τα δοκάρια ο Τσάβες. Τριάδα στα στόπερ με τους Οικονόμου, Μλάντεν και Στάγιτς. Στον άξονα οι Πέρες, Φακούντο Ντουάρτε και Χουάνπι. Δεξί μπακ-χαφ ο Μαυρίας, αριστερό ο Τορεχόν και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης.

Με σύστημα 4-2-3-1 ο Βόλος του Χρήστου Κόντη στο Αγρίνιο. Στα γκολπόστ ο Κόβατς. Τετράδα στην άμυνα με τους Άλχο, Καλογερόπουλο, Σιέλη και Λούνα από τα δεξιά στα αριστερά. Στον άξονα οι Γκλάβσιτς, Μπαριέντος και οι Μύγας, Ασεχνούν στα άκρα. Μοναδικός προωθημένος ο Γκαρσία και πίσω του ο Κόμπα.

Ο ΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΓΚΟΛ

Κλειστό και κακό παιχνίδι στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Βόλου χωρίς ευκαιρίες. Όμως η εικόνα του ματς άλλαξε στο 29ο λεπτό ύστερα από το γκολ του Ασέχνουν. Ο 26χρονος επιθετικός από το ύψος της περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Τσάβες, δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1).

Μάλιστα η ομάδα της Μαγνησίας στο 42ο λεπτό «άγγιξε» και δεύτερο γκολ. Ο Άλχο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά της περιοχής, η κεφαλιά του Γκαρσία από θέση τετ α τετ με τον κίπερ του Παναιτωλικού πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Οικονόμου βρέθηκε απέναντι από τον Κόβατς, ο Έλληνας αμυντικός έστειλε την μπάλα άουτ. Τελευταία φάση πριν το ημίχρονο ο Παναιτωλικός με τον Πέρες «τράνταξε» το κάθετο δοκάρι του Βόλου. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα απόδυτήρια με το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων.

«ΦΛΥΑΡΟΣ» ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, «ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ» ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΒΟΛΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός «έψαξε» το γκολ – ισοφάρισης, αλλά οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν σπουδαίες ευκαιρίες. Ο Πετράκης «ανακάτεψε» την τράπουλα, άλλαξε πρόσωπα στο παιχνίδι προκειμένου τα «καναρίνια» να βρουν το πολυπόθετο τέρμα, αλλά μάταια. Ο Βόλος «κράτησε» στάση άμυνας και προσπάθησε να απειλήσει τον Τσάβες στις αντεπιθέσεις. Στο 88ο λεπτό ο Λομόνακο έχασε απίστευτη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, ο επιθετικός του Παναιτωλικού βγήκε μόνος απέναντι στον Κόβατς και έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο πριν την συμπλήρωση του κανονικού χρόνου ο Βόλος έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Άλχο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπουζούκη. Στο 90+4 ο διαιτητής έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μλάντεν έτσι έμεινε με 10 παίκτες και ο Παναιτωλικός, ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας από τον Βόλο με 0-1.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Παναιτωλικός – Βόλος, 3η αγωνιστική πλέι-άουτ της Super League.

Γήπεδο: Παναιτωλικού.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος.
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος, Αντώνης Σινιοράκης.
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης.
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης.
AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου.

Γκολ: 29′ Ασεχνούν

Κίτρινες: 17′, 90+6′ Μλάντεν, 68′ Μαυρίας, 70′ Τορεχόν – 42′ Κόμπα, 90+2′ Κόβατς
Κόκκινες: 89′ Άλχο, 90+6′ Μλάντεν

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης, 3-5-2): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (86′ Μπρούνο Ντουάρτε), Τορεχόν, Πέρες, Ντουάρτε Φ., Χουάνπι (78′ Λιάβας), Καρέλης (54′ Λομόνακο), Ντίας (78′ Μπουζούκης).

Στον πάγκοι έμειναν οι: Καπίνο, Μάλης, Τσιγγάρας, Λομόνακο, Μπελεβώνης.

Βόλος (Χρήστος Κόντης, 4-3-2-1): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος (63′ Τρουιγιέ), Κόμπα (85′ Μπερτόλιο), Μύγας, Ασέχνουν (85′ Πόπεσκου), Γκαρσία (76′ Μωραΐτης).

Στον πάγκο έμειναν οι: Κόστιτς, Ασλανίδης, Κίτσος, Τάχατος, Τρουιγέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα