Παναιτωλικός – Λαμία 1-2 : Νίκη ουσίας και βαθιάς ανάσας! (hls)

Έτσι ξεκίνησαν

Με σχήμα 4-5-1 με μεταβάλλοντας σε κάτι πιο επιθετικό, ανάλογα με την ροή του ματς, παρέταξε ο Γιάννης Αναστασίου την ομάδα του.
Ο Ανέστης κάτω από τα γκολπόστ με τους Περέϊρα, Κορνέλιους, Λάρσον και Μαλή στην άμυνα.
Στη μεσαία γραμμή οι Μάρτενσον, Φλόρες, Μεντόζα με τους Ντάγκο και Ντουάρτε στις πτέρυγες και τον Καρέλη στην κορυφή.
O Τζιανλούκα Φέστα είχε μπροστά από τον γκολκίπερ Σαράνοφ, τους Σαραμαντά, Σιμόν, Αντέτζο και Λούκας.
Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Τσανδάρης, Μπαγκουρά, Μπεχαράνο με τους Μανούσο και Ρόμανιτς πιο μπροστά , πίσω από τον προωθημένο

Καραμάνο.

Η 5λεπτη ομοβροντία και το «μούδιασμα»

Έπειτα από ένα άκαρπο πρώτο 20λεπτο, το πρώτο «σκίρτημα» του ματς προέκυψε από σουτ του Καραμάνου που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ανέστη, στο 24’
Ακολούθησε μια… «ομοβροντία» από διαδοχικές φάσεις των γηπεδούχων μέσα σε ένα 5λεπτο όμως οι Ντουάρτε, Φλόρες, Ντάγκο έφυγαν εκτός εστίας και το τετ-α-τετ του Καρέλη σταμάτησε στην οξυδέρκεια του Σαράνοφ!
Κόντρα στην ροή του ματς οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να «χτυπήσουν» σε περίπου «νεκρό» χρόνο!
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μανούσος μπήκε από τα δεξιά και μετά από καραμπόλα βρέθηκε σε θέση για σουτ. Δύσκολο μεν αλλά το κατάφερε κάνοντας το 0-1!

Πίεση χωρίς ουσία και ξανά γκολ στην “κόντρα”

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα του Αγρινίου πίεσε με διάφορους τρόπους την περιοχή του Σαράνοφ όμως δυσκολεύονταν αρκετά στο να βρούνε τρόπους στην ολοκλήρωση των φάσεών τους.
Στο 64’ ο Αποστολάκης μπήκε από τα δεξιά και έπεσε έπειτα από μαρκάρισμα του Μπεχαράνο. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος κοντά στη φάση είπε να συνεχιστεί ο αγώνας!
Σαν σε καρμπόν, στο σενάριο του πρώτου μέρους ήρθε κόντρα στην ροή του ματς το 2ο γκολ της Λαμίας!
Ο Μπεχαράνο στο 77ο λεπτό πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Ελευθεριάδη κι αυτός σαν «ξεχασμένος» στην περιοχή του Ανέστη σκόραρε!
Φώναξαν για οφσάϊτ οι γηπεδούχοι αλλά το VAR δικαίωσε τον σκόρερ!

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ντουάρτε μείωσε με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο ως το φινάλε με την ομάδα της Λαμίας να κρατάει το υπέρ-πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια τουλάχιστον να αποφύγει την τελευταία θέση!

Keywords
Τυχαία Θέματα