Πάλμα: Αποθέωση στην Ονδούρα!

Με διθυραμβικά σχόλια μιλούν στην Ονδούρα για τον Λουίς Πάλμα! Οι εμφανίσεις του με τον Άρη το τελευταίο διάστημα και οι διακρίσεις του στην Ελλάδα, μόνο αδιάφορους δεν αφήνουν τους συμπατριώτες του μεσοεπιθετικού των “κίτρινων”. “Αν υπάρχει παίκτης της Ονδούρας που αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει στο εξωτερικό, αυτός είναι ο επιθετικός Λουίς Πάλμα!”, είναι η χαρακτηριστική αναφορά του διαδικτυακού ΜΜΕ www.elheraldo.hn, δείγμα του πόσο αυτός μαγνητίζει

το ενδιαφέρον των Μέσων της πατρίδας του.

Αφορμή για να ασχοληθούν και πάλι μαζί του, όπως έκαναν και πριν λίγο καιρό, και ειδικά μέσα στο Νοέμβριο, πριν το Μουντιάλ, όταν σημείωνε τη μία διάκριση μετά την άλλη, ήταν η βράβευσή του από τη Super League για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό, το οποίο αναδείχτηκε το καλύτερο της 14ης αγωνιστικής. “Ο Λουίς Πάλμα έλαβε βραβείο, αφού σημείωσε το γκολ της αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα”, είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος.

Η αποθέωση για τον παίκτη του Άρη έπεται: “Ο «El Bicho» συνεχίζει να ξεχωρίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σκοράροντας γκολ και υπογράφοντας σπουδαίες εμφανίσεις με τον Άρη κάθε Σαββατοκύριακο. Αν υπάρχει παίκτης της Ονδούρας, που αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει στο εξωτερικό, αυτός είναι ο επιθετικός Λουίς Πάλμα!”

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη: “Αυτή την Πέμπτη (12/1) πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, αφού ανακοινώθηκε ότι επιλέχθηκε ως ο νικητής του καλύτερου γκολ της 14ης αγωνιστικής της Super League της χώρας. Ο Λουίς Πάλμα πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με φάουλ κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου έσωσε την τελική ισοπαλία με 1-1.

«Βραβείο στον Λουίς Πάλμα στον διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, για τη σεζόν 2022-2023!» καμαρώνει στα κοινωνικά της δίκτυα η ΠΑΕ Άρης, η ομάδα του Λουίς Πάλμα.

Το γκολ του Λουίς Πάλμα ήταν το πιο δημοφιλές, ενώ άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές είχαν προταθεί: ο Στίβεν Χάμοντ, ο Αίας Άοσμαν, ο Έρλινγκμαρκ και ο Κώστας Φορτούνης.

Να αναφέρουμε ότι το 2022 ο Λουίς Πάλμα είχε ήδη κατακτήσει αυτό το τρόπαιο. Ήταν, επίσης, ο νικητής του καλύτερου γκολ της 12ης αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο ήταν το τρίτο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λαμία, στη νίκη με σκορ 5-0, στις 8 Νοεμβρίου.

Ομοίως, ο επιθετικός από την Ονδούρα αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του μήνα Νοέμβρη, ξεπερνώντας τους πάντες στις ψήφους.

Ο Λουίς Πάλμα, που είναι μόλις 22 ετών, έχει πετύχει 7 γκολ σε 14 παιχνίδια, που έχει παίξει τη σεζόν 2022-23 στην ελληνική Super League”.

Δείτε εδώ τη σχετική αναφορά της Super League στη βράβευση του Λουίς Πάλμα

Keywords
Τυχαία Θέματα