Παληκ-Άρης στην Τούμπα (video)

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Βιερίνια και ο Άρης ισοφάρισε με τον Βέλεθ και τον υποχρέωσε στην πρώτη απώλεια βαθμών μέσα στη Τούμπα.

Ο Άρης τις εντυπώσεις, ο Βιερίνια το γκολ

Άργησαν οι δύο ομάδες να βρούνε ρυθμό,το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο, ο Άρης διαβασμένος, έκλεινε σωστά τους χώρους μην αφήνοντας τους ποδοσφαιιστές
των γηπεδούχων να πατήσουν στην περιοχή του Κουέστα με αποτέλεσμα να αργήσει η πρώτη μεγάλη φάση στο ντέρμπι.

Ο Άρης απείλησε πρώτος με τον Ματίγια να πιάνει δυνατό σουτ στο 12ο λεπτό, ενώ έχασε ευκαιρία και λίγο αργότερα η κεφαλιά του Γκαρσία πέρασε μόλις έξω από το κόρνερ του Ντιγκινί.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή (63%), αλλά δεν είχε την ουσία με τον ομάδα του Παντελίδη να κάνει καλό ημίχρονο στη Τούμπα, με καλή κυκλοφορία και πολλά τρεξίματα.Στο 33ο λεπτό ο Γκαρσία έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε ψηλά με τους φιλοξενούμενους να γράφουν ακόμα μία τελική.

Έπρέπε να πέράσουν 39 λεπτά για κάνει σουτ προς την εστία ο ΠΑΟΚ και με τη πρώτη τα κατάφερε.Ο Βιερίνια έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μετά το στρώσιμο του Ελ Καντουρί και άνοιξε το σκορ.

Τελευταία φάση ένα πέσιμο του Μπίσεσβαρ στην περιοχή από μαρκάρισμα του Ρος, ο Νορβηγός διαιτητής έδωσε κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΟΚ θεωρώντας πως έκανε θέατρο.

Πολλά λάθη, γκολ ο Βέλεθ

Ο Λουτσέσκου έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Ολιβέιρα και έβγαλε τον Σάκχοφ κάνοντας την πρώτη του αλλαγή.Ο ΠΑΟΚ θέλησε να φρεσκάρει το κέντρο καθώς ο Άρης είχε κοντά τις γραμμές, έπαιζε ψηλά και πίεσε ξανά όπως και στο πρώτο μέρος.

Πάντα επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να φτιάξουν τη μεγάλη φάση.Ο Παντελίδης έκανε και αυτός την πρώτη κίνηση του από τον πάγκο, ο Γιουνές μπήκε στο ματς στη θέση του Μαρτίνες.

Παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις, νεύρα όπως αρμόζει σε ένα ντέρμπι και ο Λουτσέσκου κάνει δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με τον τραυματία Ελ Καντουρί να αφήνει τη θέση του στον Πέλκα.

Ο Έλληνας διεθνής έκανε το πρώτο αξιόλογο σουτ του δικέφαλου λίγο μετά την εισοδό του στο παιχνίδι χωρίς να ανησυχήσει τον Κουέστα που ήταν θεατής, όπως και ο Πασχαλάκης στο άλλο τέρμα.

Στο 85ο λεπτό ο Άρης κατόρθωσε να ισοφαρίσει από στημένο με τον Βέλεθ να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Ματίγια και να γράφει το 1-1.

Διαιτητής:Τόρε Χάνσεν(Νορβηγία)

Κίτρινες ΠΑΟΚ:Βαρέλα,Μπίσεσβαρ,Μάτος

Κίτρινες Άρης:Τζανακάκης,Βέλεθ,Κόρχουτ

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου):Πασχαλάκης,Βιερίνια,Κρέσπο,Βαρέλα,Μάτος,Σάκχοφ(56'Ολιβέιρα),Μαουρίσιο,Μπίσεσβαρ(88'Σβιντέρσκι),Ζαμπά,Ελ Καντουρί(68'Πέλκας),Άκπομ

ΑΡΗΣ(Παντελίδης):Κουέστα,Κόρχουτ(85'Βαλεριάνος),Βέλεθ,Τζανακάκης,Ρόουζ,Σιώπης,Ματίγια,Γκαρσία(89'Ιντζόγλου),Μαρτίνες(64'Γιουνές),Λάρσον,Ντιγκινί
Keywords
Τυχαία Θέματα