Παίκτες του Red Dead Online βρήκαν έναν Νέο Κόσμο

Ο οποίος είναι ατελείωτος.

Μερικοί παίκτες του Red Dead Online ανακάλυψαν ένα glitch το οποίο στην κυριολεξία τους επέτρεψε να βρουν έναν Νέο Κόσμο καθώς πέρασαν τα όρια του κόσμου του παιχνιδιού βρίσκοντας καινούργιες περιοχές.

Μία ομάδα devs από την Αυστραλία, ονόματι The Grannies στο Twitter όπως μας ενημερώνει και το Kotaku, ήταν υπεύθυνοι για την ανακάλυψη του συγκεκριμένου glitch..

K* pic.twitter.com/NtBZKmzhwm

The Grannies (@TheGrannies_) June 25, 2019

Η ομάδα μάλιστα μοιράστηκε και screenshots στο Twitter δείχνοντας σε όλους πως μοιάζει ο Νέος αυτός Κόσμος, ο οποίος είναι πραγματικά ατελείωτος.

Για να βρείτε και εσείς το Νέο Κόσμο, θα πρέπει να πάτε σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία και να πυροβολήσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο του απέναντι λόφου. Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού θα προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω όμως ο επιμένων νικά.

Μπορείτε να δείτε δεκάδες φωτογραφίες στο Twitter, οι οποίες πραγματικά δείχνουν ότι ο καινούργιος αυτός κόσμος είναι ανεξάντλητος.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, μπορείτε φυσικά να το δοκιμάσετε και εσείς! IGN Greece Το soundtrack του Red Dead 2 έρχεται αυτό το καλοκαίρι To Red Dead Online αφήνει πίσω του την Beta και επιστρέφει με update Red Dead Online: Τι μας επιφυλάσσει το επόμενο update

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα