«Πάγωσε» το Μιλάνο η Φιορεντίνα (video)

Μίλαν και Φιορεντίνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Τζουζέπε Μεάτσα» από τον ίδιο διάδρομο αλλά με εντελώς διαφορετική ψυχολογία. Στραπατσαρισμένη για τους «ροσονέρι» που ήταν χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα σε όλες τις διοργανώσεις κι έχοντας αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, ανεβασμένη για τους «βιόλα» που επέστρεψαν στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική μετά από οκτώ ματς, επικρατώντας στο ντέρμπι της Τοσκάνης της Έμπολι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Φιορεντίνα δεν είχε εμπνεύσεις και δημιουργία με αποτέλεσμα να μην είναι απειλητική. Η Μίλαν
που είχε τις σημαντικές απουσίες των Κεσιέ, Μπακαγιόκο εμφάνισε μονοδιάστατη ανάπτυξη από την πλευρά του Σούσο. Περιορίστηκε λοιπόν σε απειλές εκτός περιοχής με σουτ του Τσαλχάνογλου και του Ροντρίγκες, ωστόσο ο Λαφόντ επιβεβαίωσε τη φήμη του ως ένας από τους πολλά υποσχόμενους τερματοφύλακες στην Ευρώπη.

Από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Φιορεντίνα εμφανίστηκε βελτιωμένη στην κυκλοφορία της μπάλας και κράτησε έτσι μακριά από την περιοχή της τους γηπεδούχους. Όταν το σουτ τουΦεντερίκο Κιέζα στο 73ο λεπτό κατέληξε στα δίχτυα του Ντοναρούμα οι φιλοξενούμενοι έδωσαν έμφαση στην υπεράσπιση του και οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν αναποτελεσματικοί στην προσπάθεια τους να φτάσουν στην ισοφάριση, μένοντας για τρίτο σερί ματς στη Σέριε Α χωρίς νίκη και γκολ.
Keywords
Τυχαία Θέματα