ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Συνειδητή επιλογή να μην συζητήσει για Νέα Τούμπα

Σειρά συναντήσεων και συζητήσεων είχε σήμερα (1/9) στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Βρέθηκε με εκπροσώπους φορέων της πόλης, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Με όλους αυτούς συζήτησε για διάφορα θέματα, που απασχολούν την πόλη, αλλά και γενικότερα τη Βόρεια Ελλάδα. Δεν συναντήθηκε, όμως, με εκπροσώπους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

για να συζητήσει για το μείζον ζήτημα, της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας, στην Τούμπα.

Πληροφορίες από το ΥΜΑΘ ανέφεραν ότι υπήρχε αδυναμία από την πλευρά των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συνάντηση και συζήτηση επί του θέματος. Ερωτώμενη, όμως, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά, η απάντηση ήταν ότι καμία αδυναμία δεν υπήρξε. Αντιθέτως, οι “ασπρόμαυροι” σημείωναν ότι η επιλογή ήταν 100% συνειδητή, αφού δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συζητούν ξανά και ξανά το ίδιο θέμα χωρίς να υπάρχουν πράξεις και ουσιαστικές εξελίξεις.

Ανέφεραν ακόμη οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι είναι γνωστό στην κυβέρνηση και στα αρμόδια υπουργεία το θέμα του Καυτανζογλείου Σταδίου, στο οποίο επίσης δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Επίσης, ότι είναι γνωστό ότι ο “ασπρόμαυρος” σύλλογος περιμένει το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα, ενώ υπάρχουν και άλλα θέματα, που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ως εκ τούτων, λοιπόν, η απόφαση ήταν να μην επιδιωχθεί να γίνει κάποια νέα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αλλά να περιμένουν οι “ασπρόμαυροι” ενέργειες, που να δείχνουν ότι η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα