ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο αθώος δεν αθωώνεται, δικαιώνεται"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο αθώος δεν αθωώνεται, δικαιώνεται"edadaΤρί, 02/09/2021 - 16:24

Με το δικό της τρόπο σχολίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία αθωώνει τους "ασπρόμαυρους" για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την ΠΑΕ ΑΟΞ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (9/2) η διοίκηση του "Δικέφαλου" αναφέρει

ότι αυτή η απόφαση δεν αποτελεί αθώωση, αλλά δικαίωση, όπως και ότι πλήρως δικαιοσύνη θα αποδοθεί... "όταν ξηλωθούν από κρατικές θέσεις και αξιώματα τα εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας".

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Ο αθώος δεν αθωώνεται. Ο αθώος δικαιώνεται. Η σημερινή μέρα αποτελεί δικαίωση της ιστορίας και της αξιοπρέπειας του ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη και όλων όσων λοιδορήθηκαν και σπιλώθηκαν αυτούς τους 14 μήνες καταγγέλλοντας την πρωτοφανή, στα χρονικά, σκευωρία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή ζήτησε να δικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση, ούσα βέβαια ότι τακτικοί δικαστές δεν μπορούν να αγνοήσουν τα πραγματικά στοιχεία και να εξευτελιστούν σε όλη την Ελλάδα, όσες πιέσεις ενδεχομένως και αν τους ασκηθούν.

Σήμερα, όμως, δεν αποδόθηκε πλήρης δικαιοσύνη. Αυτή θα αποδοθεί, όταν ξηλωθούν από κρατικές θέσεις και αξιώματα τα εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας".

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου για την απόφαση

Διαβάστε εδώ για την ομοφωνία των δικαστών στη λήψη της απόφασης

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΕΠΟ για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ανακοίνωση, με την οποία σχολιάζει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσων της ΕΠΟ για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας με την ΠΑΕ ΑΟΞ, εξέδωσε σήμερα (9/2) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 16:24 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα