ΠΑΕ Άρης: "Μετράμε αντίστροφα" (vid)

ΠΑΕ Άρης: "Μετράμε αντίστροφα" (vid)edadaΠαρ, 12/11/2020 - 03:00

Με εμφανώς ανεβασμένη διάθεση συνέχισαν την Πέμπτη (10/12) οι παίκτες του Άρη την προετοιμασία τους για το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που είναι εντός έδρας, την Κυριακή (13/12). Η "κίτρινη" ΠΑΕ δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μαγνητοσκοπημένες εικόνες από την προπόνηση, που έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την ίδια ώρα περίπου που θα διεξαχθεί το σπουδαίο ματς με τους "ασπρόμαυρους".

Θυμίζουμε ότι στην

προπονητική διαδικασία της Πέμπτης συμμετείχε κανονικά ο Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα τραυματισμού του στη γάμπα κι έχει επανέλθει στις προπονήσεις, που σημαίνει ότι υπολογίζεται από τον Απόστολο Μάντζιο για το ερχόμενο παιχνίδι. Αντιθέτως, αμφίβολος είναι ακόμη ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος δεν νιώθει απολύτως καλά σε ό,τι αφορά στις ενοχλήσεις που έχει στο μηνίσκο.

Το συνοδευτικό σχόλιο της ΠΑΕ Άρης στο βίντεο που ανέβασε από την προπόνηση είναι "μετράμε αντίστροφα". Μότο που δείχνει πώς περιμένουν όλοι στην ομάδα το clasico της Θεσσαλονίκης, που αυτή τη σεζόν έχει -επιπλέον- το χαρακτήρα του ντέρμπι κορυφής.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Εικόνες από τη βραδινή προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη (10/12) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δημοσίευσε η ΠΑΕ Άρης, δηλώνοντας ότι περιμένει με ανυπομονησία το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Article publish on Παρ, 12/11/2020 - 03:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα