Ουζουνίδης: "Ο προσωπικός εγωισμός των παικτών κάνει τη διαφορά" (video)

"Εύκολη νίκη" χαρακτήρισε το πέρασμα του Παναθηναϊκού από τη Νέα Σμύρνη ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αναφέρθηκε και στον εγωισμό των παικτών του. "Υπήρχαμε στο γήπεδο για 34 λεπτά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη:

«Ήταν μια πολύ εύκολη νίκη για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Θα ήταν πιο εύκολη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ήταν
ένα μέτριο παιχνίδι από την πλευρά μας, αλλά με πολύ σοβαρότητα στο αμυντικό κομμάτι. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια να τελειώσουμε τη χρονιά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μπορεί να ζητάω πράγματα, αλλά δεν είναι εύκολο και προσπαθούν όσο μπορούν. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς με τον ΠΑΟΚ από άποψη γοήτρου και πρεστίζ. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις και περιμένουμε τις εξελίξεις στα υπόλοιπα».

-Για όσα έκαναν τη διαφορά στο ματς:
«'Ημασταν σοβαροί στο αμυντικό κομμάτι. Εξουδετερώσαμε Σπιριντόνοβιτς και Μασούρα και δεν είχαμε πρόβλημα. Εμείς κάναμε μέτριο παιχνίδι, εκμεταλλευτήκαμε κάποια πράγματα που θέλαμε».

-Για τους παίκτες και πως καταφέρνουν εκείνοι να συνεχίζουν την προσπάθεια:
«Ο προσωπικός τους εγωισμός. Είναι παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν παίζουν σε μικρή ομάδα. Έχει μείνει μικρό διάστημα, να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, να συνεχιστεί η προσπάθεια…».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γρηγορίου:

«Είχαμε τονίσει πριν το παιχνίδι ότι ήταν σαν τελικός για εμάς αυτό το ματς. Θέλαμε μόνο νίκη αν θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι... Μπήκαμε πολύ καλά στα πρώτα 34 λεπτά του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, ήμασταν πιεστικοί, είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Ντουρμισάι και στο επόμενο λεπτό δεχθήκαμε το γκολ.

Από το πουθενά μείναμε πίσω στο σκορ και μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται, γιατί είχαμε και μικρό μέσο όρο ηλικίας, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά. Από εκεί και πέρα, αυτό που ενοχλεί κι εμένα και τους παίκτες ήταν πως δεν δείξαμε σε κανένα σημείο αντίδραση. Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Επαναλαμβάνω ότι υπήρχαμε στο γήπεδο για 34 λεπτά. Είναι φυσικό κι επόμενο όταν δεν προηγείσαι ενώ έχεις μπει καλά και όταν φτάνει και το 0-2, είναι δύσκολο όταν δεν υπάρχει η εμπειρία να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, εκπροσωπούμε αυτή την ομάδα και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είχε γίνει μια καλή προσπάθεια και τη γκρεμίσαμε αρκετά σήμερα...».
Keywords
Τυχαία Θέματα