Ουζουνίδης: "Χρειάζεται το VAR στη Ρουμανία"

Ουζουνίδης: "Χρειάζεται το VAR στη Ρουμανία"ntzouaniΠέμ, 03/04/2021 - 20:26

 

Υπέρ της χρήσης VAR στο ρουμάνικο πρωτάθλημα τάχθηκε ο προπονητής της Κραϊόβα, Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ τόνισε ότι οι διαιτητές χρειάζονται και τη βοήθεια της τεχνολογίας, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που περνάει η ομάδα του. 

«Είμαι

προβληματισμένος που δεν σκοράρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά στην τελική προσπάθεια και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι όταν πλησιάζουμε την αντίπαλη εστία. 

Έχουμε νέους παίκτες με μικρή εμπειρία, αλλά θα δουλέψουμε για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Νοιάζομαι για την φυσική κατάσταση των παικτών μου, είναι μια δύσκολη περίοδος», είπε αρχικά ο Ουζουνίδης και πρόσθεσε για το VAR

«Ασφαλώς χρειαζόμαστε το VAR και στη Ρουμανία επειδή κάποιες φάσεις είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Οι διαιτητές χρειάζονται βοήθεια, είναι άνθρωποι και αυτοί και μπορεί να κάνουν λάθος. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα το VAR. Λάθη μπορούν να γίνουν και με VAR, αλλά δίχως VAR θα είναι πιο δύσκολο να παρατηρηθούν».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off ntzouani Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Υπέρ της χρήσης VAR στο ρουμάνικο πρωτάθλημα τάχθηκε ο προπονητής της Κραϊόβα, Μαρίνος Ουζουνίδης. Article publish on Πέμ, 03/04/2021 - 20:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα