Ουόριορς: Δε μετανιώνει ο Γκριν

Ο έμπειρος παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τιμωρήθηκε από το ΝΒΑ με πέντε αγώνες, για τη συγκεκριμένη κίνησή του στον αγώνα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο Γκριν τόνισε πως πάντα θα υπερασπίζεται τους συμπαίκτες του και πως αυτό έκανε και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Χαρακτηριστικά, ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε: «Δε ζω μετανιώνοντας. Πάντα θα σπεύσω να υπερασπιστώ έναν συμπαίκτη μου, αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να νιώθουν καλά. Ο καθένας μπορεί να μεταφράσει μια ενέργεια όπως

θέλει. Εγώ ξέρω πως πάντα θα είμαι στο πλευρό των συμπαικτών μου. Αυτός είμαι, ως παίκτης και ως φίλος. Ό,τι κι αν συμβεί, θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Πάντα, βέβαια, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να κάνεις κάτι».

Στη συνέχεια, ο 33χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στις τιμωρίες του: «Το να συνεχίζουμε να αναφέρουμε ‘ο Γκριν έκανε αυτό στο παρελθόν’ δεν έχει καμία ουσία. Πλήρωσα για αυτά τα πράγματα, τιμωρήθηκα. Έλειψα από τον πέμπτο αγώνα τελικών ΝΒΑ. Δεν μπορείς να συνεχίζεις να με τιμωρείς με πάτημα αυτές τις πράξεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουόριορς, Γκριν,ouoriors, gkrin