Ουνιόν Βερολίνου: Επίθεση από οπαδούς στους ανθρώπους της ομάδας

Η Ουνιόν Βερολίνου αντιμετωπίζει για το Conference League, τη Φέγενορτ, όμως άνθρωποι της ομάδας έπεσαν θύματα επίθεσης από Ολλανδούς οπαδούς.

Άνθρωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Γερμανικής ομάδας δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς την ώρα που δειπνούσαν σε εστιατόριο του Ρότερνταμ χθες το βράδυ.

Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης, ήταν να τραυματιστεί μια γυναίκα ελαφρά στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να χρειαστεί να παραμείνει εκεί.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο

της τοπικής αστυνομίας, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεκάδες άτομα επιτέθηκαν στη γερμανική αποστολή, χρησιμοποιώντας καρέκλες και μπουκάλια. Ένας 25χρονος κάτοικος του Ρότερνταμ συνελήφθη.

Όπως αναφέρουν τα Ολλανδικά Μέσα, ανάμεσα στους 25 ανθρώπους που δέχθηκαν επίθεση, ήταν και ο πρόεδρος της Ουνιόν Βερολίνου, Ντιρκ Τσίνγκλερ.

Η Φέγενορτ, όπως ήταν λογικό, καταδίκασε το επεισόδιο και ζήτησε συγνώμη από την γερμανική αποστολή, ξεκαθαρίζοντας πως οι δράστες πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν.

Οι οπαδοί της Φέγενοορτ, ήθελαν να επιτεθούν στους αντίστοιχους της Ουνιόν οι οποίοι θα βρίσκονται σήμερα στο γήπεδο. Περίπου 2500 Γερμανοί αναμένονται στην Ολλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα